Home » Sicilien » Hyra bil på Sicilien

Hyra bil på Sicilien

Nä, det är inte billigt att hyra bil på sicilien. första gången fick jag hicka…..man ska nämligen lämna en deposition på 1000€ som säkerhet under tiden man hyr bil. Ännu mer för att hyra husbil…
Och hyrbilspriset är inte billigare än i Sverige. Jag har försökt att hyra via Sverige men den där attans depositionen undkommer man inte. Depositionen ordnar de på plats när man hämtar ut bilen. Enda gången jag inte behövt betala är när jag åkt med charter ner och hyrt på resebolagets rekommenderade hyrbilsställe eller förbokat via charterarrangören. Det finns en i Naxos och nu ska det även finnas en i Siracusa/Fontane Bianche. Reser ni charter kontakta arrangören.

Annars har jag använt mig av Europcar (bra priser) och du kan boka hemifrån. Bli clubmedlem och du kan få rabatter.

Fiat 500  Hyra bil på Sicilien markedfiat 7 500x3751374595860 1 300x225
image-348

(Foto från vastoweb.com)

 

,

Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*