Home » Sicilien » Hyra lägenhet eller villa?

Hyra lägenhet eller villa?

Det finns många sidor där du kan hyra din lägenhet eller en villa på Sicilien. Priserna har tyvärr legat ganska högt men nu börjar jag se en prisförändring till det bättre! Beroende på om du vill bo centralt eller lite utanför så varierar naturligtvis priserna. Men det beror också på hur du vill tillbringa din tid på Sicilien.

Vill du bara slappa vid en strand hela dagen och ta det lugnt finns många små fiskebyar, Noto, Marzamemi, Marina di Ragusa, Cefalú m.m. Men kommunikationerna kan vara sisådär. Kolla alltid Google maps för att se på ett ungefär var du hittar ditt hus. Finns affär i närheten? Någon restaurang? Är det en offentlig badplats? Eller finns det privat strand där du kan hyra in dig med ett parasoll och någon solstol? Vid betalstränderna så brukar det även finnas bar, café toaletter och dusch. På offentliga kan det finnas…nada….Om det inte finns i närheten så behöver Ni bil. Tänk på att man måste lägga en deposition på 1000€ när man hyr en bil i Italien. Den summar blockas på ditt konto tills ungefär 3 dagar efter att du återlämnat bilen. Det är en säkerhet som uthyrarna tar ifall du skulle få någon skada på bilen. Läs mer här Hyra bil på Sicilien.

Lägenheter att hyra hittar du överallt på sicilien. Det kan vara praktiskt då de för de mesta ligger centralt och du har alla bekvämligheter runt omkring på gångavstånd. Några bra länkar har jag listat här;

Villor och lägenheter

Villor och semesterboende

hotell sicilien  Hyra lägenhet eller villa? hotell sicilien 300x199
image-345

 

, , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.