Home » Segla » Hyra segelbåt på Sicilien

Hyra segelbåt på Sicilien

Sugen på lite segeläventyr och vind i håret när du ändå är på Sicilien? Eller ta en tur med en motorbåt? eller varför inte testa Katamarn! Det går alldeles utmärkt. Runt om på Sicilien finns professionella segeluthyrare. Du kan segla själv eller välja att få någon som seglar den. De flesta siter har engelskspråkig personal (som annars kan vara ett dilemma på Sicilien) så kommunikations lär ”flyta” problemfritt…

De flesta siter har även ett kontaktformulär så du kan få en fingervisning av vad just ditt äventyr går loss på…

Här kommer några;

Sailogy

Sailing sicily

Boat Bureau

katamaran  Hyra segelbåt på Sicilien barca4 old 300x189
image-372

, ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*