Home » Fontane Bianche » Staying at…Fontane Bianche!

Staying at…Fontane Bianche!

Imorgon drar vi ner till Sicilien och Fontane Bianche 2 vekor. För örsta gången kommer jag använda ett all-inclusive hotell på Sicilien och det ska bli spännande att se om det har blivit någon förändring mot för några år sedan då det var ganska turisttomt. Då var Fontane Bianche mest för campingturister (det finns en större camping här), hotellgäster mest från Italien och lokalbefolkningen som åker hit och badar.  Nu har även nattklubben öppnat upp igen, Kukua Beach, som även är en Lido (betalstrand), restaurang och bar. Många från Siracusa och runtomkring åker nu igen ner till fontane Bianche på kvällarna för att ta sig en drink och en promenad.

Men nu har även Solresor börjat åka charter ner hit så då testar vi hur det är att bo på ett All-Inclusive på Sicilien! Vi kommer även att göra dagsutflykter till områdena runt omkring så stay updated för det senaste från Sicilien!

Hotell Fontane Bianche Solresor, Fontane bianche Staying at…Fontane Bianche! 14656
image-377

 

, ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*