Home » Fontane Bianche » Hotel Fontane Bianche Beach Club

Hotel Fontane Bianche Beach Club

Så då är man incheckad sen 4 dagar på Solresors All-inclusive hotell i Siracusa, Sicilienpå Hotel Fontane Bianche Beach club. Första gången på ett sådant hotell i Sicilien och hittills har jag inte haft något att klaga på (förutom de löjligt smådricksglasen man hämtar drickat i ). Vi landade med en halvtimmas försening på Comisos flygplats. Och att köpa vatten innan vi gick ombord i Stockholm kom väl till pass när vi sen satt på transferbussen i 1,5 timme…I Comiso finns ingenting. Bra också att vi passade på att besöka damrummet innan vi hämtade ut bagaget…. Hotellet är inte för stort och väldigt mysigt. Närheten till stranden är ett stort plus. Inga problem att få solstol, förutom de vanliga otroligt irriterande människor som faktiskt lägger sin handduk på solstolen närmast baren varje morgon..de måste banns mig vara uppe vid 03.00 och göra detta?! Poolområdet är jättefint och det är här all action är både under dag och kvällstid. På dagarna serveras frukost från 08.00 och missar man den finns det alltid lite i poolbaren. Lunch från 12.30 och middag från 20.00. Maten är i stort densamma med mycket urval, välj något nytt varje dag! Pizzakvällar i utomhusrestaurangen och fish & chips till lunch! Helt ok mat för både stora och små. Vad gäller all-inclusive utbudet så saknas det bara fri tillgång till glass för barnen. Drinkar, öl, vin, vatten, läskedrycker, kaffe, shots och whatever! Tyvärr tar de även betalt för chipsen när saltbehovet är som störst….:) Aktivitetsteamet (animation gänget) fyller dagarna för de som vill med aktiviteter. Salsakurser, bingo, tävlingar, vattengympa i hav/pool och massa för både barn, vuxna  och tonåringar. De informerar mer än gärna om vad som pågår på hotellet och vad man kan göra utanför! Men vill man bara slappa passar det perfekt också! Poolområdet har öppet från 09.00-19.00 med ”lunchstäng” mellan 13-15.00. Och den öppna baren stänger vid 00.00-isch, lite beroende på vad som händer med shower och aktiviteter :). Vi har en familjebungalow och den består av 2 sovrum samt basrum med liten veranda utanför. Utsikten är inte speciellt upphetsande och de är väl inte meningen heller då vi förväntas hänga vid poolbarne och kolla på roliga shower eller dansa på kvällarna. Vill man dra sig undan kan man ta med sig vin och sätta sig på någon terass med havsutsikt eller gå ner till stranden. Det finns även ett bra träningsrum, inomhuspool, bastu, ångbastu och SPA. Att hänga vid inomhuspoolen kostar dock 10€. Sammantaget är det är jättetrevligt ställe med allt som man vill ha. Så håll koll på bloggen! För här kommer det ännu mer Sicilien!

Pool Fontane bianche Beach Club  Hotel Fontane Bianche Beach Club bild 300x225

, , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*